Julkaistu: 30.11.2010 | Arkistoitu:13.01.2011NEUROPSYKIATRINEN VALMENTAJA
Satakunnan ammattikorkeakoulun Täydennyskoulutuskeskus järjestää keväällä 2011 Neuropsykiatrinen valmentaja koulutuksen, joka on tarkoitettu ammattilaisille, jotka toimivat nuorten/aikuisten parissa ja kaipaavat tietoa neuropsykiatrisista häiriöistä. Opinnot suorittaneet henkilöt voivat toimia neuropsykiatrisina valmentajina. Ilmoittautumisaika koulutukseen on parhaillaan käynnissä.

Opintojen tavoitteena on antaa konkreettisia keinoja asiakkaan arjen tukemiseen. Neuropsykiatrinen valmennus on käytännöllistä ja ohjauksellista apua, kun asiakkaan oman toiminnan ohjaus on jostain syystä heikentynyt. Syynä voivat olla neuropsykiatriset vaikeudet (ADHD, Aspergerin oireyhtymä), erilaiset oppimisvaikeudet sekä muut kehitykselliset vaikeudet. Aivovammapotilaat ja mielenterveyskuntoutujat kuuluvat myös neuropsykiatrisen valmennuksen kohdejoukkoon.

Opintojen pääsisältöjä ovat:
- oman toiminnan ohjaamisen vaikeuksien taustalla olevat toimintavaikeudet
- aikuisten ohjaaminen ja toiminnalliset menetelmät
- erilaiset asiakastyön verkostot ja keskeiset yhteistyötahot
- konkreettinen asiakkaan kanssa tehtävä neuropsykiatrinen valmennus
- nepsy-valmennus osana palvelujärjestelmää.

Lisätietoja
koulutussuunnittelija Hanna Hannukainen, p. 044 710 3109, hanna.hannukainen(a)samk.fi sekä osoitteessa www.samk.fi/taydennyskoulutus/koulutukset<-- Takaisin


Työmieli / Kaarina Latostenmaa, +358 44 710 3662, kaarina.latostenmaa (at) samk.fi,
Satakunnan ammattikorkeakoulu, Satakunnankatu 23, 28130 Pori