Julkaistu: 17.05.2010 | Arkistoitu:17.06.2010MIKÄ ON RIITTÄVÄ PERUSTYÖKYKY? Osaaja Plus -työkalu esittelyssä maanantaina 24.5. klo 13-15
Osaaja Plus -kehittäjät Anu Pelkonen ja Lea Vuorinen vierailevat Porissa 24.5.2010 Aamulla he osallistuvat avoimeen verkostokokoukseen, jossa aiheena on riittävän työkyvyn määrittely.

Iltapäivällä klo 13-15 on SPR:n Kontissa erityisesti valmennustyötä tekeville suunnattu koko Osaaja Plus -mallin esittely.

Osaaja Plus on prosessinomainen kätevä uusi systeemi työnhakijan työkyvyn arviointiin ja sen kehittymisen seuraamiseen valmennuksessa, erityisesti paja-/työllistämiskeskus-/työtoimintajaksoilla. Lähtökohtana Osaaja Plussan kehitystyössä ovat olleet työantajien näkemykset siitä, mikä on riittävä perustyökyky. Myös sitä on mietitty, miten hakualojen ammateissa tarvittavaa osaamista kannattaa lähestyä.

Tiedämme, että Satakunnassa on jo hyviä välineitä tähän. Osaaja Plussasta voi kuitenkin saada osittaista lisäystä omaan käytäntöön ja prosessin kehittämiseen. EU-rahoilla tuotettu malli on myös kokonaisuudessaan kaikkien vapaasti käytettävissä valmistuttuaan.

Välineen on kehittänyt Duunari-hanke, joka on Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n hallinnoima ja osa ESR:n ja Keski-Suomen kuntien rahoittamaa välityömarkkinoiden kehittämis KEVÄT -ohjelmaa. Välineen tekijät Anu Pelkonen ja Lea Vuorinen esittelevät mallin monipuolisesti ja toivovat Satakunnan matkaltaan samalla myös palautetta, jonka perusteella he voivat tehdä viime hionnat malliin.

Kokoonnumme SPR:n Porin Kontissa, Sepänpellotie 2 Pori. Neuvotteluhuone sijaitsee tavaran vastaanottorakennuksen 2. kerroksessa. Ilmoittautumiset 20.5. mennessä kaarina.latostenmaa@samk.fi, 044 710 3662.

Klo 13.00 alkaa SPR:n Konttitoiminnan esittelykierros ja kahvitarjoilu. Osaaja Plus -osuus alkaa klo 13.30. Mietitään silloin yhdessä riittävän työkyvyn määrittelyjä, sen todentamista ja kehittämistä.

Tilaisuus on kaikille avoin. Lämpimästi tervetuloa!<-- Takaisin


Työmieli / Kaarina Latostenmaa, +358 44 710 3662, kaarina.latostenmaa (at) samk.fi,
Satakunnan ammattikorkeakoulu, Satakunnankatu 23, 28130 Pori